Over Nils for Life

Nils was 24 toen hij in 2016 overleed na een strijd van 3,5 jaar tegen de vreselijke ziekte leukemie. Ondanks alle tegenslagen keek Nils enorm positief naar het leven. Zijn persoonlijkheid heeft velen geïnspireerd. Zo ook ons. Wij zijn hem enorm dankbaar voor zijn vriendschap, inspirerende woorden en liefde. Voor dit alles en veel meer willen wij Nils bedanken.

Ter nagedachtenis van hem hebben wij in 2017 Nils for Life opgericht. Met Nils for life organiseren wij verschillende evenementen en acties om geld in te zamelen voor de strijd tegen leukemie maar ook de ondersteuning naar kinderen en jongeren toe om de ziekte dragelijker te maken.

Wij werken nauw samen met: “Stichting Me To You”, die zich inzet in de strijd tegen leukemie en “supernils vzw” opgericht door de ouders van Nils, die zich inzetten voor kinderen met kanker het het onderzoek naar immunotherapie met professor Kerre.

In 2017 hebben wij samen met de familie van Nils €12 500 persoonlijk kunnen inleveren in Wachtebeke tijdens “De Warmste Week” voor “Stichting me to you” door verscheidene acties over Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

In 2018 hebben we met “beestenbos geht los” en “winterhappening 2018” €4000 ingezameld voor “supernils VZW” en “ Stichting me to you”.

Samen met Stichting me to you en Supernils vzw zien we een mooie toekomst tegemoet en brengen we een lach op vele leukemie- en kankerpatienten hun gezicht, maar ook steken we een hart onder de riem voor de familie en naasten van de getroffenen.

Wie zijn wij?

Saartje Boel

Oprichter Nils for Life
Verantwoordelijke financiën
saartje@nilsforlife.be

James Lescrauwaet

Oprichter Nils for Life
james@nilsforlife.be

Gretel Spegelaere

Stichtend lid Nils for Life
info@nilsforlife.be

Johan Boel

Stichtend lid Nils for Life
info@nilsforlife.be

Tommy
Van San

bezieler/coördinator winterhappening Temse
winterhappening@nilsforlife.be

Yannick
Bryssinck

bezieler/coördinator Beestenbos Geht Los
yannick@nilsforlife.be

Tuur Brys

Organisatie
Beestenbos Geht Los
tuur@nilsforlife.be

Rik Van Meervenne

Organisatie
Beestenbos Geht Los
rik@nilsforlife.be

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close