Taverne Oud Gemeentehuis

Taverne Oud Gemeentehuis hoofdsponsor van Beestenbos Geht Los en voorzien ze lekkere maaltijden voor de feestgangers. En daarvoor zijn wij hen heel dankbaar. Zonder hen en ook onze andere sponsors was Beestenbos niet mogelijk.

Wie/Wat is Taverne Oud Gemeentehuis?

Van een uitgebreide maaltijd, pannenkoek tot een frisse pint, krijgen zij u wel goed gezind. Taverne Oud Gemeentehuis is de specialist in gegrilde steaks. Maar ook voor een familiefeest, receptie en buffet kan je terecht in hun feestzaal.
En al is het alleen om te genieten van hun originele menukaart (het is echt de moeite waard), je moet er eens geweest zijn.

Voor lekker eten aan een eerlijke prijs, 
waar gezelligheid en vriendelijkheid centraal staan,
heten Axel, Sylvia en hun team je welkom in Taverne Oud Gemeentehuis.

Waarom deelnemen aan Beestenbos Geht Los?

Gezien mijn neef Twan overleden is aan leukemie op een zeer jonge leeftijd (hij ging nog niet eens naar school), lijkt het mij niet meer dan normaal dat we de strijd tegen leukemie moeten aangaan.

Leukemie is een ziekte die je niemand toewenst. Ik hoop dat er ooit een dag komt waarop niemand nog sterft aan deze vreselijke ziekte en niemand moet ondergaan wat mijn neefje en de familie deden.

Zelf kan ik geen medicatie uitvinden, maar op deze manier steunen we toch het onderzoek ernaar. En wat ik ook belangrijk vind is de steun tijdens de ziekte, waar Supernils VZW hard op inzet.

Axel

Ook als horeca zaak zien we vaak klanten aftakelen. En het liefst van al zou je ze allemaal willen behouden. Maar ziektes zoals leukemie beslissen soms anders.
Een vaakvoorkomend pijnlijk moment is wanneer we de koffietafel/broodmaaltijd voorzien voor iemand die ervoor nog gelukkig bij ons aan tafel zat. Op zulke momenten is het afscheid zowel voor de familie maar ook voor ons zwaar.

Sylvia

Het eten op Beestenbos?

Ook op Beestenbos Geht Los kunnen jullie genieten van de kunsten van Taverne Oud Gemeentehuis. Zij steken hun lekkere gerechten in een festivaljasje.

Zo kan je die dag bij hen terecht voor een sappigebeefburger, een lekkere Chickenwrap, Krokante Calamares met tartaar en gewoon weg de beste Belgische frietjes. En dit alles aan democratische prijzen.

01 juni 2019 zal niet alleen een dagje zijn om je beentjes los te gooien, maar ook een om je vingers af te likken. En terwijl jij geniet, ben je de strijd tegen leukemie aan het steunen! Afkomen is de boodschap!

Axel, Sylvia en hun team kan je reeds vanaf 12u00 terugvinden op het festivalterrein (recht tegenover de bar).

TIP: Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close