BPM Cartel en Nils for Life VZW

Je hebt het vast al een aantal keren zien passeren “BPM Cartel”. Wie of wat is BPM Cartel juist? En wat heeft het met Nils for Life te maken?

BPM Cartel?

BPM Cartel is een Belgisch (Vlaams) collectief dat house, minimal en techno brengt via livestreams van diverse artiesten, interessante sets deelt en zelf ook evenementen organiseert.

Hij draaide al in Club VaagLaRoccaClub,Culture club, Rumba, Room, Club Royal,… Maar ook in verschillende clubs in het buitenland.

De oprichter is Yannick Bryssinck wel gekend als DJ Katalist (voorheen Clinixx) en draait al een kleine 10 jaar in het binnen- en buitenland! Vroeger all-round, nu met focus op house en techno.

“Ik wil vooral mensen nieuwe muziek laten ontdekken en laten genieten van onbekende deuntjes.”

Bromance

Wat heeft BPM Cartel met Nils for Life te maken?

Eigenlijk heeft alles te maken met een lange mooie vriendschap van Yannick en Saartje en Later ook James. Saartje en Yannick organiseerde in het verleden tijdens hun tienerjaren reeds events o.a. Fuck Valentine.

Na Yannick zijn terugkomst uit Zuid-Afrika, besloten Yannick, Saartje en James terug de handen in elkaar te slaan en een nieuw event uit de grond te stampen. Na een brainstorm is “Beestenbos Geht Los” geboren.

“Beestenbos Geht Los” is gebaseerd op de gelijknamige serie “Beestenbos is Boos”, dé serie uit de jeugdjaren van alle 90’s Kids.
Yannick ontfermd zich met BPM Cartel over de DJ’s en de life streams de avond zelf. Alsook neemt Yannick alle graphic design voor zijn rekening.

Meer over BPM Cartel

Ben je geïnteresseerd in BPM Cartel en wil je graag meer te weten komen? Of wil je graag jouw lifestream op de BPM Cartel facebook pagina zien?

Bekijk dan zeker de facebookpagina van BPM Cartel en neem contact met Yannick op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close